Vergaderruimte huren

Op een unieke locatie in de oude dorpskern van Amstelveen staat een prachtig monumentaal pand. Een majeur deel van het pand is te huur als inspirerende vergaderlocatie. Een ander deel van het pand is in gebruik als restaurant en als kantoor. Het befaamde restaurant op de begane grond beschikt over een van de mooiste terrassen van Amstelveen. Onder de indrukwekkende plataan en met uitzicht op de historische museumspoorlijn waan je je op mooie dagen in een klein stukje paradijs. Dat stukje beleving vind je ook terug in elk van de vergaderruimten. In dit artikel beschrijven we de veelzijdige vergaderruimtes in een van de mooiste gebouwen van Amstelveen.

Veelzijdige inspirerende vergaderruimte huren

De Bajes Boardrooms beschikt over vier vergaderruimtes. Die vergaderruimtes worden los of in combinatie verhuurd voor vergaderingen, presentaties, meetings, trainingen of brainstormsessies. Ook webinars worden vanuit de Bajes Boardrooms gehouden. We bespreken de unieke kenmerken van elke ruimte.

De Bibliothèque

De kleinste vergaderruimte is op zich al ruim te noemen, deze biedt plek aan acht deelnemers en omdat deze ruimte zich in de daknok bevindt kenmerkt deze ruimte zich door karakteristieke zolderbalken die het historische karakter van het monumentale gebouw benadrukken. Deze ruimte grenst aan een warm ingerichte lounge ruimte voor break-outs en pauzes en is voorzien van een open haard. In de Bibliothèque vind je comfortabele zitplekken en een heerlijke vergadertafel waar je met een groep tot maximaal 8 personen of bijvoorbeeld met z’n tweeën kan meeten, vergaderen of tot de beste ideeën kunt komen.

Vergaderruimte huren Amstelveen

Vergaderruimte huren: Sophia Loren boardroom

Deze boardroom beschikt over alles dat bijdraagt aan inspirerende en succesvolle bijeenkomst. Of het een vergadering van de board betreft of een brainstormsessie met creatieve mensen, echt aan alles is gedacht in deze beeldschone ruimte. Boardroom Sophia Loren ligt prachtig gesitueerd en kent een ruime lichtinval door de diverse klassieke raampartijen. Vanuit boardroom Sophia Loren kijkt u op de historische kern van Amstelveen met onder andere het oude Stationsgebouw en de museumspoorlijn. Portretten van de in Rome geboren actrice, die meer dan 45 acteerprijzen kreeg toegekend in haar carrière, inspireren menig bezoeker van deze ruimte.

Deze ruimte is natuurlijk voorzien van alle benodigdheden. We noemen een vergadertafel waar 18 personen veilig aan kunnen plaatsnemen, een bank aan de wand waardoor in een workshop omgeving de zaal tot 24 personen kan faciliteren of een opstelling voor presentaties in een theatersetting waardoor zelfs 36 personen kunnen deelnemen. Uiteraard is deze ruimte voorzien van high-end audiovisuele apparatuur. Ook deze ruimte is verbonden aan een stijlvol ingerichte lounge, uitgerust met open haard en tal van comfortabele zitplekken.

Vergaderruimte Amstelveen

Vergaderruimte huren: Marcello Mastroianni boardroom

Deze boardroom beschikt over een soortgelijke opstelling en oppervlakte als de Sophia Loren vergaderruimte en ook deze ruimte is ongeëvenaard in de regio. De afwerking en de ruime opzet maken van deze boardroom een parel en inspireerde al velen gebruikers tot mooie meetings en nieuwe inzichten. Deze ruimte is inzetbaar voor vergaderingen tot 18 personen, (interactieve) workshops tot 24 personen of presentaties in theater opstelling tot 36 personen, uiteraard afhankelijk van hoe u de vergaderruimte wenst te gebruiken. Deze vergaderruimte staat via de stijlvolle ingerichte lounge in verbinding met de Sophia Loren boardroom, onze ander grote vergadderruimte. Door beide ruimten af te huren beschikt u over de gehele vleugel en een unieke plek voor uw bijeenkomsten, omdat beide vergaderruimtes doormiddel van de lounge met elkaar in verbinding staan. De centrale ruimte is dan de ruime lounge en de groepen kunnen weer opgesplitst worden in de Sophia Loren en Marcello Mastroianni vergaderruimte.

La Piovra en het aangrenzende privé terras

Op de begane grond, grenzend aan het befaamde restaurant “The WineKitchen At Sea” vindt u deze unieke multifunctionele ruimte. Standaard is de ruimte voorzien van prachtige ronde diner tafels en comfortabele fauteuils. De ruimte beschikt over een eigen bar en omdat het restaurant de food en beverage desgewenst verzorgt maakt dat deze ruimte uitermate geschikt is voor private dining, walking dinners, borrels en recepties. Maar ook presentaties of workshops behoren tot de mogelijkheden, La Piovra is uitgerust met moderne en hoogwaardige beeld- en geluid-mogelijkheden. Een echte alleskunner voor geslaagde bijeenkomsten en met het privé terras en een knisperende open haard is zowel op zomerse dagen als ook op winterdagen fantastisch verblijven. Kortom, een echte alleskunner en daarom ook de naam “La Piovra”, de Italiaanse benaming van de octopus.

Amstelveen Vergaderruimte

Een totaalpakket van vergaderen en ontvangen

Het hoge afwerkingsniveau en de uitmuntende verzorging (hospitality) hebben eraan bijgedragen dat verschillende nationale en internationale bedrijven uit de regio Amstelveen tot de tevreden gasten kunnen worden gerekend. Voor vergaderingen, meetings, presentaties en workshops maakten zij gebruik van één of meerdere ruimten of van alle extra mogelijkheden die De Bajes Boardrooms te bieden heeft. Ook zien wij een toename van aanvragen van bedrijven die (tijdelijk) in Nederland verblijven waarbij Schiphol als uitvalsbasis om de hoek de mogelijkheid biedt internationale meetings dichtbij de luchthaven te faciliteren. Dat de gebruikers gebruik kunnen maken van het hoog aangeschreven restaurant voor, na of tijdens vergaderingen maakt alles extra aantrekkelijk voor dit deel van de markt. Het Hospitality team verzorgt desgewenst ook het taxivervoer, overnachtingen of breakout sessies.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, ons hospitality team geeft u graag toelichting. Ook bent u altijd welkom voor een rondleiding. Wij maken graag met u een afspraak en ontvangen u graag als het u uitkomt.