bajes-hospitality-balie
bajes-hospitality-lift

HOSPITALITY

Gastvrij, vriendelijk & professioneel. De Bajes Boardrooms beschikt over uitgebreide Hospitality Services. Het ervaren Hospitality Team zorgt niet alleen voor een welkome & warme ontvangst, maar staat gedurende vergadersessies of bijeenkomsten altijd stand-by, zodat het u aan niets ontbreekt.

Hospitality Services

Geen vraag is vreemd voor het Hospitality Team van de Bajes Boardrooms, dat bestaat uit ervaren medewerksters die u graag ontzorgen tijdens uw bezoek aan De Bajes. Uiteraard worden vooraf heldere afspraken gemaakt en kunt er van op aan dat uw boeking tot in de puntjes wordt verzorgd. Vraagt u een offerte aan, dan neemt Hospitality deze uitgebreid met u door om niets aan het toeval over te laten.

 

Parkeren auto, fiets en scooter

De Bajes beschikt over een eigen, met camera’s beveiligde, parkeergelegenheid voor de deur. Met meer dan 30 autoparkeerplaatsen kunnen parkeerplekken vooraf worden gereserveerd. Bovendien bevindt zich naast de Bajes een (gratis) openbare parkeergelegenheid met meer dan 100 plaatsen.
Uw (elektrische) fiets kunt u stallen in de overdekte en beveiligde fietshuis Le Cabanon. Ook voor scooters is plek vrij gemaakt op het parkeerterrein. Op enkele meters afstand naast De Bajes is er tevens een laadpaal voor elektrische voertuigen.

bajes-hospitality