bajes-piovra-inside
bajes-piovra-outside

La Piovra vergaderruimte

‘La Piovra’, ofwel De Octopus’ vindt u op de begane grond van De Bajes. Deze sfeervolle ruimte grenst aan restaurant The WineKitchen At Sea en is in alle seizoenen de perfecte ruimte voor een speciale presentatie, een borrel of bijvoorbeeld (private) dining. Door het eigen VIP-terras en een sfeervolle open haard geniet u zowel in zomer als winter optimaal.

La Piovra

La Piovra is de Italiaanse benaming van de octopus. De acht tentakels van dit machtige dier staan synoniem voor de grote functionaliteit van deze ruimte, die geschikt is voor recepties, presentaties, borrels, private-dining, ceremonies, workshops, proeverijen en zomer- en winterbarbecues. La Piovra is uitgerust met hoogstaande en innovatieve beeld- en geluidmogelijkheden, maar straalt onderwijl een warme authenticiteit uit. De handgeschilderde octopus boven de knisperende open haard, rauwe bakstenen muren in combinatie met strak stucwerk, visgraad vloer en authentieke houten kozijnen maken deze ruimte tot een ‘warm bad’.

 

Opstelling:

Private Dining : maximaal 34 personen (sit down)
Receptie : maximaal 80 personen (walking dinner)

 

The WineKitchen At Sea

La Piovra grenst aan het gewaardeerde visrestaurant The WineKitchen At Sea dat de Food & Beverage verzorgd; de producten zijn dan ook van onberispelijke kwaliteit. La Piovra is bovendien uitgerust met een eigen bar en zeer comfortabele ronde dinertafels. Het ruime en zonnige VIP-buitenterras biedt unieke mogelijkheden voor een buitenborrel of een barbecue, zowel in zomer als winter.

 

Hospitality Services

Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf in La Piovra beroep doen op de Bajes Hospitality Services en/of het personeel van The WineKitchen At Sea. Heeft u speciale wensen? Laat het weten!

La Piovra vergaderruimte Reserveren

  Reserveer uw room

  Bedrijfsnaam:

  Achternaam:

  Voorletters:

  Geslacht:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Selecteer datum

  Ruimte voorkeur (*):

  Start tijd:

  Eind tijd:

  Aantal personen:

  Gelegenheid:

  Food & Beverage:

  Details:  Wat maakt De Bajes tot een toplocatie voor vergaderen en presenteren?

  STATE-OF-THE-ART VERGADERBELEVING

  De Bajes Boardrooms biedt een state-of-the-art vergaderbeleving. Alle ruimtes in De Bajes zijn niet alleen uiterst comfortabel en stijlvol ingericht, ook aan gebruiksgemak en service ontbreekt het geen moment.

  Meer info
  4ups-vergaderbeleving

  Hospitality Services

  Gastvrij, vriendelijk & professioneel. De Bajes Boardrooms beschikt over uitgebreide Hospitality Services. Het ervaren Hospitality Team zorgt niet alleen voor een welkome & warme ontvangst, maar staat gedurende vergadersessies of bijeenkomsten altijd stand-by, zodat het u aan niets ontbreekt.

  Meer info
  hospitality service-bajes

  Food & Beverage

  De Bajes Boardrooms biedt Food & Beverage van onberispelijke kwaliteit. Door een verfijnde samenwerking met de culinaire professionals van ‘The WineKitchen’ wordt kwaliteit gegarandeerd: van ontbijt, tot lunch, diner en borrel.

  Meer info
  eten en drinken- bajes boardrooms

  Out-of-the-box

  De Bajes Boardrooms biedt naast een ultieme vergaderbeleving ook diverse activiteiten aan in combinatie met partners in de omgeving van De Bajes. Laat u gerust infomeren over de extra mogelijkheden.

  out of the box - bajes