bajes-bibliotheque
bajes-bibliotheque

Bibliothèque vergaderruimte

Op de bovenste étage van De Bajes vindt u de Bibliothèque. Een ideale ruimte om met een kleine groep te vergaderen, te brainstormen, of tot rust te komen: deze ruimte met authentieke zolderbalken ademt een bijzonder aangename sfeer.

Bibliothèque

De Bibliothèque is gevestigd in de oostelijke nok van De Bajes, op de tweede etage. De Bibliothèque grenst aan comfortabel en warm ingerichte loungeruimte.
In de Bibliothèque vind je comfortabele zitplekken en een heerlijke vergadertafel waar je met een groep tot maximaal 8 personen of bijvoorbeeld met z’n tweeën tot de beste ideeën kunt komen. Uiteraard kent ook deze ruimte free Wifi.

 

Hospitality Services

De naam van de ruimte verklapt al een hoop: in de Bibliothèque overheerst rust. Met een blik vanuit de authentieke zolderdakkapel over de Amstelveense Kastanjelaan kunt u uw gedachten en ideeën de vrije loop laten: deze zolderruimte inspireert maximaal. Bajes Boardrooms Hospitality Services zorgt er bovendien voor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf in de Bibliothèque.

 

Over de Bibliothèque

Op de zolder waar De Bibliothèque is gevestigd was in vroeger jaren, ver voor de metamorfose van De Bajes, een klassieke schietverenging gevestigd. Bij de renovatie van De Bajes zijn diverse authentieke details bewaard gebleven. In de houten balken van deze ruimte ziet u hier dan ook nog de resten van.

Bibliothèque vergaderruimte Reserveren

  Reserveer uw room

  Bedrijfsnaam:

  Achternaam:

  Voorletters:

  Geslacht:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Selecteer datum

  Ruimte voorkeur (*):

  Start tijd:

  Eind tijd:

  Aantal personen:

  Gelegenheid:

  Food & Beverage:

  Details:  Wat maakt De Bajes tot een toplocatie voor vergaderen en presenteren?

  STATE-OF-THE-ART VERGADERBELEVING

  De Bajes Boardrooms biedt een state-of-the-art vergaderbeleving. Alle ruimtes in De Bajes zijn niet alleen uiterst comfortabel en stijlvol ingericht, ook aan gebruiksgemak en service ontbreekt het geen moment.

  Meer info
  4ups-vergaderbeleving

  Hospitality Services

  Gastvrij, vriendelijk & professioneel. De Bajes Boardrooms beschikt over uitgebreide Hospitality Services. Het ervaren Hospitality Team zorgt niet alleen voor een welkome & warme ontvangst, maar staat gedurende vergadersessies of bijeenkomsten altijd stand-by, zodat het u aan niets ontbreekt.

  Meer info
  hospitality service-bajes

  Food & Beverage

  De Bajes Boardrooms biedt Food & Beverage van onberispelijke kwaliteit. Door een verfijnde samenwerking met de culinaire professionals van ‘The WineKitchen’ wordt kwaliteit gegarandeerd: van ontbijt, tot lunch, diner en borrel.

  Meer info
  eten en drinken- bajes boardrooms

  Out-of-the-box

  De Bajes Boardrooms biedt naast een ultieme vergaderbeleving ook diverse activiteiten aan in combinatie met partners in de omgeving van De Bajes. Laat u gerust infomeren over de extra mogelijkheden.

  out of the box - bajes