restaurant-keuken-kok
bajes-restaurant-seafood
restaurant-keuken
bajes-restaurant-inside
bajes-restaurant-outside

Restaurant

Bij het gerenommeerde (vis-)restaurant The WineKitchen At Sea wordt gasten een culinaire belevenis geboden, waarbij in genoeglijke ambiance kan worden genoten van al het moois uit de zee. Chef-koks Edo Kamping en Tim Arends oogsten veel lof met hun culinaire creaties. De magnifieke wijnen, zoals u van The WineKitchen mag verwachten, zijn altijd perfect afgestemd op de gerechten.

The WineKitchen At Sea

The WineKitchen At Sea is gelegen op de begane grond van gebouw De Bajes en is het culinaire visitekaartje voor het Oude Dorp in Amstelveen. Het aangenaam ingerichte restaurant, de grote zus van The WineKitchen Classic verderop in de Dorpsstraat, staat hoog aangeschreven. Er is een nauwe samenwerking tussen The WineKitchen at Sea en de Bajes Boardrooms als het gaat om lunches en diners.

 

Terras

In zomerdagen is het zeer ruime en gezellige terras een pareltje. Met het knarsende terrasgrind onder je voeten, een indrukwekkende oude plataan voor de deur en het uitzicht op de historische museumspoorlijn waan je je hier op een zonnige dag zonder moeite in Zuid-Frankrijk. Bezoek de website van The WineKicthen At Sea voor meer informatie: www.thewinekitchenatsea.nl

bajes-restaurant-seafood