Vergaderruimte-in-amstelveen-vergaderzaal
Sophia-Loren-vergaderruimte-huren-amstelveen

Sophia Loren vergaderruimte

De rijk uitgeruste boardroom ‘Sophia Loren’ is gesitueerd aan de westzijde, op de eerste etage van gebouw De Bajes en is vernoemd naar de beeldschone Italiaanse actrice Sophia Loren. Diverse impressies verwijzen naar deze beroemde actrice die onder andere schitterde in Una Giornata Particolare (samen met Marcello Mastroianni). Deze ruimte is uiteraard uitgerust met alle moderne technieken die een vergadering of bijeenkomst veraangenamen. In combinatie met de comfortabele sfeer voelt u zich snel op uw gemak.

Boardroom Sophia Loren

Boardroom Sophia Loren ligt prachtig gesitueerd en kent een ruime lichtinval door de diverse klassieke raampartijen. Vanuit boardroom Sophia Loren kijkt u op de historische kern van Amstelveen met onder andere het oude Stationsgebouw en de museumspoorlijn. Portretten van de in Rome geboren actrice, die meer dan 45 acteerprijzen kreeg toegekend in haar carrière, inspireren menig bezoeker van deze ruimte.

 

In deze boardroom heeft u de beschikking over:

– High-end beamer
– Glazen whiteboard
– Wifi
– Audio streaming
– Conference calling
– Video conference

 

Deze exclusieve boardroom is verbonden met een stijlvol ingerichte lounge, uitgerust met open haard en tal van comfortabele zitplekken. In boardroom Sophia Loren zijn uiteraard tal van opstellingen mogelijk. Zo is deze ruimte uitermate geschikt voor vergadersessies waar rust en ruimte belangrijk zijn, maar ook is deze boardroom uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld zakelijke workshops, brainstormsessies en presentaties.

 

Opstelling:

Vergaderen : maximaal 18 personen
Workshop : maximaal 24 personen
Theater : maximaal 36 personen

 

Hospitality Services

Het ontbreekt u bij uw bezoek aan boardroom Sophia Lorren aan niets dankzij Bajes Boardrooms Hospitality Services. Bij uw verblijf is altijd een van de gastvrije medewerksters van het Hospitality team tot uw dienst. U kunt vooraf altijd speciale wensen doorgeven.

 

Over actrice Sophia Loren

Sophia Loren werd geboren als Sofia Villani Scicolone (Rome, 20 september 1934) en is een beroemd Italiaans actrice. Ze ontving in haar carrière meer dan 45 andere acteerprijzen, waaronder verschillende Golden Globes, een BAFTA Award en de prijs voor beste actrice op het Filmfestival van Cannes. Loren werd een internationale filmster na haar contract met Paramount Pictures in 1958 waarvoor ze vijf films zou maken. Ze speelde in diverse films, onder andere samen met Anthony Perkins en Anthony Quinn en Jean-Paul Belmondo. Ze was de eerste actrice die een belangrijke Oscar won.
Bron: Wikipedia

Sophia Loren vergaderruimte Reserveren

  Reserveer uw room

  Bedrijfsnaam:

  Achternaam:

  Voorletters:

  Geslacht:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Selecteer datum

  Ruimte voorkeur (*):

  Start tijd:

  Eind tijd:

  Aantal personen:

  Gelegenheid:

  Food & Beverage:

  Details:  Wat maakt De Bajes tot een toplocatie voor vergaderen en presenteren?

  STATE-OF-THE-ART VERGADERBELEVING

  De Bajes Boardrooms biedt een state-of-the-art vergaderbeleving. Alle ruimtes in De Bajes zijn niet alleen uiterst comfortabel en stijlvol ingericht, ook aan gebruiksgemak en service ontbreekt het geen moment.

  Meer info
  4ups-vergaderbeleving

  Hospitality Services

  Gastvrij, vriendelijk & professioneel. De Bajes Boardrooms beschikt over uitgebreide Hospitality Services. Het ervaren Hospitality Team zorgt niet alleen voor een welkome & warme ontvangst, maar staat gedurende vergadersessies of bijeenkomsten altijd stand-by, zodat het u aan niets ontbreekt.

  Meer info
  hospitality service-bajes

  Food & Beverage

  De Bajes Boardrooms biedt Food & Beverage van onberispelijke kwaliteit. Door een verfijnde samenwerking met de culinaire professionals van ‘The WineKitchen’ wordt kwaliteit gegarandeerd: van ontbijt, tot lunch, diner en borrel.

  Meer info
  eten en drinken- bajes boardrooms

  Out-of-the-box

  De Bajes Boardrooms biedt naast een ultieme vergaderbeleving ook diverse activiteiten aan in combinatie met partners in de omgeving van De Bajes. Laat u gerust infomeren over de extra mogelijkheden.

  out of the box - bajes