Vergaderruimtes-in-amstelveen-vergaderruimte-groot
inspirerende-vergaderlocatie-mastroiianni

Marcello Mastroianni vergaderruimte

De rijk uitgeruste boardroom ‘Marcello Mastroianni’ is gesitueerd aan de oostzijde, op de eerste etage van gebouw De Bajes en is vernoemd naar de succesvolle Italiaanse acteur Marcello Mastroianni. Diverse impressies verwijzen naar deze beroemde acteur die onder andere schitterde in La Dolce Vita. Deze ruimte is uiteraard uitgerust met alle moderne technieken die een vergadering of bijeenkomst veraangenamen. In combinatie met de comfortabele sfeer voelt u zich snel op uw gemak.

Boardroom Marcello Mastroianni

Boardroom Marcello Mastroianni is een uiterst genoeglijke ruimte waar u in alle rust kunt vergaderen of presenteren, mede door de diverse klassieke raampartijen. Vanuit boardroom Marcello Mastroianni kijkt u op de Ouderkerkerlaan en de kastanjelaan. Aan de muur fraaie portretten van de indringende Italiaanse acteur die internationale beroemdheid verwierf in films als ‘I Miserabili’ (Les Misérables) en La Dolce Vita.

 

In deze boardroom heeft u de beschikking over:

– High-end beamer
– Glazen whiteboard
– Wifi
– Audio streaming
– Conference calling
– Video conference

 

Deze exclusieve boardroom is verbonden met een stijlvol ingerichte lounge, uitgerust met open haard en tal van comfortabele zitplekken. In boardroom Marcello Mastroianni zijn uiteraard tal van opstellingen mogelijk. Zo is deze ruimte uitermate geschikt voor vergadersessies waar rust en ruimte belangrijk zijn, maar ook is deze boardroom uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld zakelijke workshops, brainstormsessies en presentaties.

 

Opstelling:

Vergaderen : maximaal 18 personen
Workshop : maximaal 24 personen
Theater : maximaal 36 personen

 

Over acteur Marcello Mastroianni

Marcello Mastroianni werd geboren als Marcello Vincenzo Domenico Mastrojanni (Fontana Liri, 28 september 1924 – Parijs, 19 december 1996) in Fontana Liri, een klein dorpje in de Apennijnen, maar groeide op in Turijn en Rome. In 1945 begon hij te werken bij een filmbedrijf en nam hij acteerlessen. In 1947 debuteerde hij met de film I Miserabili (naar Victor Hugo’s Les Misérables). Al snel werd hij internationaal bekend. Hij was onder andere te zien in Big Deal on Madonna Street en La Dolce Vita (1960) van Federico Fellini, waarin hij naast Anita Ekberg speelde. Ook was hij te zien in de film 8½. Mastroianni werd drie keer genomineerd voor een Oscar voor beste acteur, in 1963, 1978 en 1988.
Bron: Wikipedia

 

Marcello Mastroianni vergaderruimte Reserveren

  Reserveer uw room

  Bedrijfsnaam:

  Achternaam:

  Voorletters:

  Geslacht:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Selecteer datum

  Ruimte voorkeur (*):

  Start tijd:

  Eind tijd:

  Aantal personen:

  Gelegenheid:

  Food & Beverage:

  Details:  Wat maakt De Bajes tot een toplocatie voor vergaderen en presenteren?

  STATE-OF-THE-ART VERGADERBELEVING

  De Bajes Boardrooms biedt een state-of-the-art vergaderbeleving. Alle ruimtes in De Bajes zijn niet alleen uiterst comfortabel en stijlvol ingericht, ook aan gebruiksgemak en service ontbreekt het geen moment.

  Meer info
  4ups-vergaderbeleving

  Hospitality Services

  Gastvrij, vriendelijk & professioneel. De Bajes Boardrooms beschikt over uitgebreide Hospitality Services. Het ervaren Hospitality Team zorgt niet alleen voor een welkome & warme ontvangst, maar staat gedurende vergadersessies of bijeenkomsten altijd stand-by, zodat het u aan niets ontbreekt.

  Meer info
  hospitality service-bajes

  Food & Beverage

  De Bajes Boardrooms biedt Food & Beverage van onberispelijke kwaliteit. Door een verfijnde samenwerking met de culinaire professionals van ‘The WineKitchen’ wordt kwaliteit gegarandeerd: van ontbijt, tot lunch, diner en borrel.

  Meer info
  eten en drinken- bajes boardrooms

  Out-of-the-box

  De Bajes Boardrooms biedt naast een ultieme vergaderbeleving ook diverse activiteiten aan in combinatie met partners in de omgeving van De Bajes. Laat u gerust infomeren over de extra mogelijkheden.

  out of the box - bajes