Vergaderruimte huren vlakbij Amsterdam en Schiphol?

Wat is de absolute top vergaderlocatie in Amsterdam, Schiphol en omgeving? In het moderne en piekfijn afgewerkte gebouw De Bajes in Amstelveen maken excellente Hospitality en culinaire prestaties de vergadermogelijkheden helemaal af. De verschillende boardrooms, vergaderruimtes, lounges en terrassen maken dat gezelschappen tot 40 personen bij ons terecht kunnen. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij ervoor dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt.

In de regio Amsterdam is er een groot aanbod van vergaderlocaties. De één wat meer inspirerend dan de ander. In dit artikel vertellen we graag waarom de vergader ruimtes van De Bajes in Amstelveen de absolute top zijn in het segment en waarom deze locatie dan ook elke keer weer bijdraagt aan inspirerende vergaderingen en andere ontmoetingen, webinars of hybride meetings.

vergaderruimte-dichtbij-schiphol

Vergaderlocatie in een gemeentelijk monument

In de oude dorpskern van Amstelveen staat een prachtig gerenoveerd markant gebouw. Dit gemeentelijk monument uit 1921 dat ooit dienst deed als kazerne voor de brigade van de Koninklijke Marechaussee-te-paard en later als politiebureau, werd medio 2015 volledig gerenoveerd. Het gebouw waar ook diverse andere gemeentelijke functies in gehuisvest waren vanaf de zeventiger jaren tot aan medio 2008 bevond zich in een slechte staat. Inmiddels kan het met recht tot een van de mooiste gebouwen van Amstelveen gerekend worden. Elke bezoeker of deelnemer aan vergadering, meeting of brainstormsessie kan niet anders dan geprikkeld worden door de omgeving in en om dit unieke gebouw. 

Hospitality garantie voor een succesvolle vergadering

Het succes van een vergadering, training, meeting of brainstormsessie vraagt meer dan een mooie ruimte op een inspirerende locatie. De Hospitality bepaalt uiteindelijk het succes van elke bijeenkomst. Ons Hospitality team bestaat uit vijf personen, elk even gastvrij, vriendelijk en professioneel. Zij staan u zowel bij in de voorbereidingen als tijdens en na de bijeenkomst. Het huren van een vergaderruimte bij De Bajes Boardrooms is altijd inclusief de ondersteuning van één of meerdere gastvrouwen. U kunt er van op aan dat uw boeking dus tot in de puntjes wordt verzorgd en niets aan het toeval wordt overgelaten.

De verzorging tijdens of na afloop van de vergadering

We beschreven al het toegewijde Hospitrality team die alles voor, tijdens en na de vergadering tot in de puntjes verzorgt. Maar het boeken van een vergader ruimte bij De Bajes Boardrooms biedt meer voordelen. In hetzelfde gebouw als waar de vergaderlocaties zijn, bevindt zich het gerenommeerde restaurant “The WineKitchen At Sea”.

Bij The WineKitchen At Sea wordt aan gasten een culinaire belevenis geboden door professionele Chef-koks. Dat ook de wijnen volledig afgestemd zijn op hun culinaire creaties mag uit de naam van het restaurant blijken. Dit restaurant verzorgt graag de inwendige bezoekers van deze unieke vergaderlocatie. Natuurlijk is er ook in overleg met het Hospitality team een meer “traditionele” (broodjes) lunch te boeken. Maar als de vergadering ook op culinair niveau begeleidt mag worden, dan is vrijwel alles mogelijk.

garnalen-oesters-bajesboardrooms

Meer dan alleen vergaderen

De Bajes Boardrooms beschikt over meerdere boardrooms, kleine vergaderruimten, lounges, private dining ruimte met bar, verkeersruimten en terrassen. Het (af)huren van één van de unieke vergaderruimten (boardrooms) en deze boeking combineren met bijvoorbeeld de private dining ruimte of het prive terras maakt de vergadering, meeting of andersoortige bijeenkomst een onvergetelijke ervaring.

Alles op één locatie

Een unieke locatie, met voldoende gratis parkeermogelijkheden (prive en openbaar), het team van toegewijde en ervaren gastvrouwen, de mogelijkheden op het gebied van food en beverage en de flexibele manier waarop ruimtes kunnen worden ingezet en gecombineerd. Voeg daar aan toe dat elke ruimte beschikt over high-end audiovisuele mogelijkheden en dat alles onder één dak, dit maakt zoals al aan het begin van dit artikel gememoreerd van De Bajes Boardrooms een absolute unieke vergaderlocatie in de regio Amsterdam.

Bent u geïnteresseerd? Ons Hospitality team verzorgt graag een rondleiding op het moment dat het u uitkomt.