Unieke vergaderlocatie: zomer bij Bajes Boardrooms

Uniek vergaderen? De Bajes Boardrooms bieden altijd een unieke vergaderervaring, maar zomers biedt onze vergaderlocatie nóg meer inspiratie. Dit seizoen plukt u echt de vruchten van onze unieke vergaderlocatie dankzij de unieke ligging en de mogelijkheden die ons hospitality team graag voor u verzorgt. We lichten de vele mogelijkheden, die natuurlijk niet alleen gelden voor vergaderen maar ook voor onder andere borrels, workshops en heidagen, toe in dit artikel.

Unieke vergaderlocatie dankzij ons hospitality team

Tijdens elke vergadering, training of ander soort evenement wordt u bijgestaan door ons hospitality team, waarbij minstens één host altijd aanwezig is nabij de door u geboekte ruimte. Ons hospitality team ontvangt u en uw gasten, begeleidt iedereen naar de ruimte, verzorgt gedurende uw evenement  drankjes, hapjes en ontzorgt met allerhande overige zaken tijdens uw verblijf.

Volledig verzorgd vergaderen op een unieke locatie

Benieuwd wat Bajes Boardrooms onderscheidt van andere high end vergaderlocaties? Naast ons zeer professionele en hartelijke hospitality team zijn onze locatie én de food & beverage mogelijkheden uniek. Lunchen, dineren of borrelen bij Bajes Boardrooms kan op verschillende manieren:

  • In onze boardrooms
  • In onze private dining, ‘La Piovra’
  • In het restaurant The WineKitchen at Sea
  • Op ons privé terras
  • In onze binnentuin ‘I Cavalli’

Voorafgaand aan uw evenement bespreekt ons hospitality team met u de mogelijkheden en leggen we vast waar uw gezelschap gebruik van maakt. Net als onze private dining biedt dineren, lunchen of borrelen in de boardrooms veel privacy. Het menu voor de boardrooms wordt dagelijks samengesteld door het restaurant. Vanaf een klein gezelschap tot aan een grote groep kunt u kiezen voor shared dining van meerdere gerechten of een lunchselectie van luxe broodjes, wraps, sandwiches en warme gerechten zoals bijvoorbeeld een vers gemaakte soep of een kroket.

Terras-Bajes-WKAS

Bent u met een kleiner gezelschap? Dan is een lunch of diner in het restaurant zeker een aanrader als korte onderbreking van uw evenement. Denk aan mogelijkheden zoals à la carte lunch of een twee of drie gangenmenu, maar we bieden ook een shared lunch of diner aan. Vooraf bespreken we graag de wensen voor uw gezelschap.

Zomer bij Bajes Boardrooms

Zomers bieden ons terras en tuin een prettige aanvulling. Op het terras heeft u dezelfde mogelijkheden voor lunch, borrel en diner als in het restaurant, terwijl de binnentuin een fijne plek is om bijvoorbeeld te barbecueën. Zowel de binnentuin als het terras bieden de hele dag een fijne zonnige plek. ’s Avonds is de Bajes prachtig verlicht en doet het zelfs denken aan Zuid-Frankrijk.

Het restaurant The WineKitchen at Sea werkt met seizoensproducten. Benieuwd wat zij in de zomer serveren? De chefs gaan aan de slag met verrassende gerechten, van oesters en kreeften tot en met asperges en zeetong. De naam doet het misschien al vermoeden: de focus van het restaurant ligt bij zee- en schaaldieren, maar men serveert ook heerlijke vlees gerechten en er wordt  uiteraard rekening houden met dieet  wensen.

kreeft-bajesboardrooms

Unieke vergaderlocatie met zomerse activiteiten in Amstelveen

Wilt u uw vergadering of evenement uitbreiden met een zomerse activiteit? Dankzij onze gunstige ligging vlakbij de oude dorpskern van Amstelveen en De Poel zijn er tal van mogelijkheden voor een fijne activiteit, zoals suppen, fietsen of een wandeling door de stad of langs het water. Wilt u niet te ver weg, maar heeft u wel behoefte aan een korte onderbreking van uw evenement kunnen wij bijvoorbeeld een wijnproeverij of rijdende ijskar organiseren. Onze binnentuin is dé plek om uw evenement af te sluiten met een cocktail of bbq.

Wilt u vergaderen op een unieke locatie?

Wij zien u graag bij de Bajes Boardrooms, neem contact op via het contact formulier op onze website www.bajesboardrooms.nl, mail naar info@bajesboardrooms.nl of bel ons via 020-7900060. Wij maken graag een op maat gemaakte offerte voor u! Bent u nog niet bekend met de Bajes Boardrooms en wilt u onze locatie eerst bekijken? Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Tot snel in de Bajes!