Trainingslocatie huren nabij Amsterdam

In onze boardrooms worden veel vergaderingen gehouden met support van ons professionele en hartelijke hospitality team. Maar wist u dat onze boardrooms ook zeer geschikt zijn als trainingslocatie? In dit artikel vertellen we u meer over de mogelijkheden van onze boardrooms als trainingslocatie, met ideale ligging nabij Amsterdam en Schiphol. Maak kennis met onze boardrooms als sfeervolle en intieme trainingslocatie!

Sfeervol ontvangst in onze lounge

Organiseert u een training in onze boardrooms? Dan wordt iedere deelnemer, gast of spreker door ons hospitality team ontvangen in onze sfeervolle lounge of boardroom. Onze Lounge ligt tussen de twee grote boardrooms op de eerste verdieping en biedt een rustige omgeving met verschillende zitplekken en de huiselijke warmte van onze openhaard. Hier kunnen deelnemers zich voor aanvang van de training verzamelen, maar ook tijdens de training blijft de lounge beschikbaar.

trainingslocatie-amsterdam-huren

Sfeervolle trainingslocatie met ruimte voor break-out sessies

Onze eerste verdieping biedt ideale mogelijkheden voor trainingen. Afhankelijk van de groepsgrootte en uw wensen kunnen de twee boardrooms samen geboekt worden om genoeg ruimte te bieden aan grotere groepen of om verschillende onderdelen van uw training gelijktijdig uit te voeren. De tafels in onze trainingsruimtes staan standaard opgesteld in vergaderopstelling, maar kunnen ook gepositioneerd worden in een gesloten u-vorm of workshop opstelling waarbij kleinere groepen in dezelfde ruimte worden gecreëerd. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor break-out sessies. Naast de lounge en twee trainingsruimtes op de eerste verdieping biedt onze locatie ook een heerlijke binnentuin.

Professionele trainingslocatie in intieme sfeer

Bent u al eens bij de Bajes Boardrooms geweest? Dan bent u wellicht al bekend met onze intieme sfeer. De inrichting van onze ruimtes voelt zeer privé aan en biedt weinig prikkels die voor afleiding kunnen zorgen, ideaal voor een prettige en efficiënte trainingslocatie. Daarnaast wordt elk evenement in ons pand begeleid door ons hospitality team. Zij staan van ontvangst tot vertrek voor u klaar, met altijd minimaal één persoon bij u op de verdieping. Vooraf bespreken wij met u de wensen voor drankjes en eten, zodat wij weten wanneer en hoe vaak wij u mogen storen om u hiervan te voorzien.

trainingsruimte-amsterdam-zaal

Ons hospitality team maakt de ervaring compleet

Trainen bij de Bajes Boardrooms is meer dan een training, het is een ervaring. Deze ervaring wordt geheel verzorgd door ons hospitality team, zij maken de ervaring compleet én onderscheiden de Bajes Boardrooms van andere high end trainingslocaties.

“Service en persoonlijk contact is wat de Bajes Boardrooms anders maakt dan andere trainingslocaties. Bij ons huur je niet alleen een trainingslocatie, maar een ervaring en een service. Vanaf het moment van ontvangst tot en met het vertrek ontzorgen wij zowel de organisatoren als deelnemers.” – Valesca Wijs, Hospitality

Een training wordt volledig naar uw wensen ingericht. Denk hierbij aan de opstelling van de tafels, het gebruik van ons audio/videosysteem, maar ook het schenken van koffie en thee, organiseren van een lunch, borrel of diner en eventuele extra activiteiten in de omgeving van de Bajes Boardrooms.

Trainingslocatie nabij Amsterdam

Onze trainingslocatie is zeer gunstig gelegen in Amstelveen, vlakbij Amsterdam en Schiphol. Dankzij onze ligging nabij de afslag van de A9 bent u met de auto binnen twintig minuten op locatie. Ook met het openbaar vervoer is reizen naar de Bajes Boardrooms eenvoudig, op tien minuten lopen bevindt zich het kloppend hart van Amstelveen waar bussen vertrekken richting onder andere Amsterdam-Zuid, Amsterdam Zuid-Oost en Schiphol. Onze ligging is niet alleen goed te bereiken maar ligt ook vlakbij de sfeervolle oude dorpskern van Amstelveen: het Oude Dorp. Vanuit de Bajes Boardrooms wandelt u direct de oude gezellige straatjes in.

Trainingslocatie huren?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die de Bajes Boardrooms biedt als trainingslocatie of wilt u onze ruimtes huren? Wij maken graag een offerte op maat voor u. Neem contact op via het contactformulier op onze website, mail naar info@bajesboardrooms.nl of bel ons via 020-7900060. Wij ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding door onze prachtige trainingslocatie, neem hiervoor contact met ons op en wij zien u graag bij de Bajes Boardrooms.