Heidag organiseren? Bajes Boardrooms biedt de perfecte locatie en de ideale activiteiten

Hoe organiseer je een succesvolle heidag? In dit artikel duiken we in de heidag en haar functie en welke mogelijkheden Bajes Boardrooms biedt als locatie voor een succesvolle en geslaagde heidag. Ook gaan we in op de verschillende activiteiten die het ervaren Hospitality team van de Bajes Boardrooms voor u kan organiseren in en rondom Amstelveen en Amsterdam. Laat u inspireren… We zien u graag tijdens uw volgende heidag!

Wat is een heidag?

De heidag is een begrip en wordt door tal van bedrijven, organisaties, instellingen en verenigingen regelmatig georganiseerd. Binnen grote multinationals, maar ook bij startups en het mkb is de heidag een veelvoorkomend fenomeen. Maar wat is een heidag eigenlijk?

Een heidag is een inspirerende bijeenkomst op een externe locatie, veelal voor managers en leidinggevenden, maar ook steeds vaker voor complete teams. De heidag staat in het teken van focus en inspiratie, liefst in een prikkelarme omgeving. De deelnemers maken tijdens een heidag beslissingen, planningen en strategische keuzes, zonder de alledaagse afleidingen.

De heidag is vaak een dagvullend programma, inclusief één of meerdere ontspannende activiteiten voor de deelnemers. Steeds vaker wordt de heidag ook gecombineerd met een training, lezing of seminar.

Een succesvolle heidag organiseren

Hoe organiseer je een succesvolle heidag waar iedereen met plezier aan deelneemt? De Bajes Boardrooms licht drie bepalende factoren voor het succes van een heidag toe:

  • Een duidelijk geformuleerd doel
  • Ontspanning en inspiratie
  • Rustige, professionele locatie

Een duidelijk geformuleerd doel

De heidag moet focus en inspiratie brengen. Vooraf moet daarom helder zijn wat uw bedrijf of organisatie wil bereiken. Een geslaagde heidag heeft een duidelijk doel. Formuleer bij de start daarom een duidelijk doel en bepaal welke onderwerpen tijdens de heidag aan het licht moeten worden gebracht.

Activiteiten bieden ontspanning en inspiratie

Focus en inspiratie vraagt ook om ontspanning. Daarom is het gebruikelijk om tijdens een heidag één of meerdere activiteiten te organiseren (break-out sessie). Een activiteit kan gezien worden als een pauzemoment, maar vooral ook als een moment om het team te versterken of te inspireren.

Voor het gehele team, of in verschillende groepjes zijn de mogelijkheden divers:  van een wandeling rond de oeverlanden van de Amstelveense Poel, tot een fietstocht door het Amsterdamse Bos en van een BBQ-workshop op ons eigen privé-terras tot een wijnproeverij in het Oude Dorp van Amstelveen.

“Wij organiseren regelmatig activiteiten voor onze gasten zoals een BBQ in de tuin of een lokale activiteit dichtbij de Bajes. Ook ontvangen we regelmatig gasten die zelf al een teambuilding activiteit of training voor hun heidag organiseren. Dan zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de boardroom in de juiste opstelling staat of dat onze binnentuin leuk is aangekleed.” – Valesca Wijs, Hospitality team

Heidag organiseren bij Bajes Boardrooms

Bajes Boardrooms biedt de ideale omstandigheden voor een succesvolle heidag: een rustige, sfeervolle locatie die veel privacy biedt, met  een enthousiast en ervaren Hospitality team dat gedurende de heidag volledig tot uw beschikking staat. Tijdens een Bajes Boardrooms heidag hoeft u zich geen moment bezig te houden met randzaken die verstorend kunnen werken (zoals een goede internetverbinding, een werkend audio-/videosysteem en het verzorgen van hapjes en drankjes).

Het Hospitality team bereidt de heidag tot in detail met u voor en verzorgt op de dag zelf alles tot in de puntjes. Vooraf wordt besproken hoe vaak  uw team gestoord mag worden voor bijvoorbeeld het schenken van koffie, thee en andere drankjes of het serveren van snacks en lunch. En iedere gast wordt uiteraard persoonlijk ontvangen.

Heeft u gedurende de dag ergens hulp bij nodig of zijn er vragen? Er is altijd minimaal één host nabij uw ruimte aanwezig ter assistentie. Een heidag bij de Bajes Boardrooms kan ook in stijl worden afgesloten met een diner in het gerenommeerde restaurant, of met een BBQ op een fraai eigen terras. Ook zijn er, zowel binnen als buiten, mogelijkheden tot private dining.

Rondleiding heidag Bajes Boardrooms

Benieuwd hoe een heidag bij Bajes Boardrooms er voor u uitziet? We leiden u graag een keer rond, zodat u de rust en privacy van onze locatie zelf kunt ervaren. Neem contact op via het contactformulier, mail naar info@bajesboardrooms.nl of bel ons op: 020-7900060.

Wij ontvangen u graag bij Bajes Boardrooms!