Vergaderruimtes-in-amstelveen-vergaderruimte-groot
Vergaderruimtes-in-amstelveen-haarden
Vergaderruimte-in-amstelveen-vergaderzaal
bajes-piovra-inside

Inspirerende vergaderlocatie De Bajes

Kom excellent vergaderen in de Bajes Boardrooms, een uniek monumentaal pand in het historische centrum van Amstelveen onder leiding van een zeer ervaren en gastvrij hospitality team.

 

Bijzondere vergaderlocatie

Anders dan onze naam misschien doet vermoeden werd De Bajes in 1921 in gebruik genomen als kazerne voor een brigade van de Koninklijke Marechaussee. Pas na de tweede wereldoorlog werd De Bajes omgevormd tot politiebureau, inclusief “bajes”. Daarna heeft het gebouw onder andere dienst gedaan als jongerencentrum. In 2015 is ons monumentale pand volledig gerenoveerd en namen Bajes Boardrooms en The Winekitchen At Sea hun intrek.

Vergaderzaal huren

De Bajes Boardrooms beschikken over alle technische mogelijkheden waar uw vergadering of evenement om vraagt, een warme inrichting én ons zeer ervaren hospitality team. Zij verwelkomen u en staan tijdens uw bijeenkomst stand-by voor een excellente ervaring.

De Bajes Boardrooms zijn volledig uitgerust voor corona-proof vergaderen in stijl. De boardrooms kunnen geheel naar wens worden aangepast. Uiteraard biedt De Bajes Board-rooms ook de mogelijkheid voor kwalitatieve video-vergaderingen en conference calls.

Inspirerend vergaderen

De Bajes ligt in het Oude Dorp, de oude en sfeervolle dorpskern van Amstelveen. Of u nu de authentieke straatjes van het Oude Dorp opzoekt, binnen enkele minuten naar de Oeverlanden van de Poel aan de rand van het Amsterdamse bos wandelt óf naar het moderne Stadshart Amstelveen loopt, onze unieke omgeving zal u ongetwijfeld inspireren.

Vergaderruimte Amstelveen

Komt u met de auto naar Bajes Boardrooms? Onze unieke vergaderlocatie in Amstelveen ligt dichtbij de A9 en is daardoor zeer goed te bereiken. Uw auto parkeert u desgewenst op ons eigen terrein. Ook met het openbaar vervoer en per fiets zijn wij eenvoudig te bereiken, uw fiets kunt u parkeren in een bewaakte fietsenstalling.

Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie, maar heeft u nog vragen? Ons team beantwoordt graag uw vragen, laat u tijdens een bezichtiging kennismaken met De Bajes en bespreekt een persoonlijke offerte met u.

info@bajesboardrooms.nl

+31(0)20 79 000 60