Inspirerende vergaderlocatie in de buurt van Amsterdam huren

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in de buurt van Amsterdam en Schiphol? Dan brengen wij graag onze prachtige boardrooms en andere inpandige vergaderruimtes in Amstelveen onder de aandacht. In de oude dorpskern, één van de mooiste stukken van Amstelveen, bevindt zich het unieke historische gebouw: De Bajes. Het historische gebouw beschikt over diverse ruimtes die volledig voldoen aan de wensen van de moderne tijd. De combinatie met een warme, stijlvolle inrichting en een toegewijd team van gastvrouwen zorgen ervoor dat u zich direct op uw gemak voelt.

De Bajes Boardrooms beschikt in totaal over vier ruimtes. Deze ruimtes kunnen afzonderlijk worden gehuurd of in combinatie. De mogelijkheid is er ook om alle ruimtes te gebruiken waardoor groepen tot ca. 40 personen ontvangen kunnen worden. Het gebouw en de ruimtes bieden op die manier talloze mogelijkheden die verder gaan dan alleen een unieke vergaderlocatie. Wij hebben in de afgelopen periode gezien dat bedrijven uit Amstelveen en Amsterdam, maar ook van buiten de regio, gebruik maken van de mogelijkheden voor trainingsdoeleinden, strategische bijeenkomsten met meerdere werkgroepen en/of workshops.

sophia-vergaderruimte-amsterdam

Boardroom vergaderruimte Amsterdam

Het gebouw De Bajes beschikt over twee rijk toegeruste boardrooms. Deze boardrooms “Sophia Loren” en “Marcello Mastroianni” beschikken over alle moderne technieken. Deze twee vergaderruimtes zijn dan ook standaard uitgerust met high-end beamers en een setup voor optimale video conference en streaming. Zowel lineaire (fysieke vergadering) als hybride (combinatie van digitaal en fysiek) zijn daarom mogelijk. Deze twee inspirerende vergaderlocaties kunnen elk – op een veilige manier – tot 36 personen huisvesten. De vergadertafel is groot genoeg voor 18 deelnemers en als de ruimte ingezet wordt voor bijvoorbeeld workshops of als presentatieruimte (theater) dan zijn 24 of 36 personen mogelijk.

Naast de twee boardrooms, kunnen ook de verkeersruimten in het gebouw worden ingezet. Tussen de boardrooms bevindt zich een ruime lounge area voor ontspanning of break-out sessies. Deze is ook warm ingericht met fauteuils en een open haard. Daarnaast beschikt het gebouw over een kleine vergaderruimte. Op de zolderverdieping van De Bajes vindt u de Bibliothèque. Een ideale ruimte om met een kleinere groep te vergaderen, te brainstormen, of tot rust te komen: deze ruimte met authentieke zolderbalken ademt een bijzonder aangename sfeer.

Receptieruimte of private dining huren voor tot 40 personen

Bent u op zoek naar een warme ruimte voor private dining of een receptie? In de ruimte “La Piovra” dat grenst aan het gewaardeerde visrestaurant “The WineKitchen At Sea” zijn groepen tot 40 personen veilig te ontvangen. La Piovra is bovendien uitgerust met een eigen bar en zeer comfortabele ronde dinertafels. Het ruime en zonnige VIP-buitenterras biedt unieke mogelijkheden voor een buitenborrel of een barbecue, zowel in zomer als winter.

piovra-restaurant-bajesboardrooms

Met deze 4 unieke ruimtes en mogelijkheden, op een bijzondere locatie in de buurt van Amsterdam en Schiphol, makkelijk aan te rijden en met voldoende gratis parkeergelegenheid, bieden we de absolute top op het gebied van vergaderruimte en hospitality.

Bent u geïnteresseerd? Ons hospitality team verzorgt graag een rondleiding op het moment dat het u uitkomt.